1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi enerji hocaları alacak

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi enerji hocaları alacak

Enerji Günlüğü - Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü'ne iki yardımcı doçent alacak.Adana Bilim ve Teknoloji...

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi enerji hocaları alacak

Enerji Günlüğü - Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü'ne iki yardımcı doçent alacak.

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü'ne üçüncü dereceden iki yardımcı doçent alacağını duyurdu.

Bugünkü Resmi Gazete'de yayınlanan ilana göre, yardımcı doçentlerden birinin akışkanlar mekaniği ve termodinamik konularında çalışmalar yapmış olması, birinin de Elektrik Mühendisliği Bölümü veya Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü lisans mezunu olması ve güneş enerjisi konusunda çalışmalar yapmış olması gerekiyor.

Yardımcı Doçent kadroları için, başvurdukları birim, bölüm ve anabilim dallarını belirten dilekçe, ekinde özgeçmiş, fotokopileri noterden veya resmi kurumlarca onaylanmış lisans, yüksek lisans, doktora diplomaları, yabancı dil belgesi, nüfus cüzdanı (belgelerin asılları ile birlikte gelindiğinde, fotokopilerinin onayları yapılabilecektir), bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan yayın listesi ile birlikte bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) takım dosya ile ilan edilen birimlere başvuruda bulunulması gerekiyor.

Yardımcı Doçent adayları için ayrıca başvuru belgesinde belirtmiş olduğu yabancı dilden yabancı dil sınavı yapılacak. Yabancı dil sınavının yeri ve tarihi ilgili birimlerce bildirilecek.

Adaylar, ilanın yayın tarihi itibariyle onbeş (15) gün içinde başvuru yapabilecekler. Adaylar başvuru dilekçesini web adresinden http://www.adanabtu.edu.tr alarak başvuracaklar.

Önceki ve Sonraki Haberler