1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Adana Seyhan’da benzinlik arsası satılacak

Adana Seyhan’da benzinlik arsası satılacak

Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı Sarıhamzalı Mahallesinde Büyükşehir Belediyesi’ne ait akaryakıt ve LPG istasyonu arsası satışa çıkarılacak. 

Adana Seyhan’da benzinlik arsası satılacak

Enerji Günlüğü - Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı Sarıhamzalı Mahallesinde Büyükşehir Belediyesi’ne ait akaryakıt ve LPG istasyonu arsası satışa çıkarılacak. 

Adana ilinin Seyhan ilçesine bağlı Sarıhamzalı Mahallesinde bulunan Adana Büyükşehir Belediyesi’ne ait 16352 ada, 3 parsel numaralı; imar durumuyla ilgili hakkında yürütmeyi durdurma kararı bulunan 2.500,12m2’lik akaryakıt ve LPG satış ve servis istasyonu arsası, 4.875.234 TL muhammen bedelle ihale edilecek.  

İhale 16 Şubat 2022 tarihinde, saat 14.33’te, Adana Büyükşehir Belediyesi, Ana Hizmet Binasında bulunan Encümen Salonunda yapılacak. 

İhale şartnamesi mesai saatleri içerisinde Adana Büyükşehir Belediyesi, Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığı, Emlak ve İstimlak Şube Müdürlüğünde bedelsiz olarak görülebilecek. 

İsteklilerin, 146.257,02 TL tutarında geçici teminat yatırmaları ve teklif dosyalarını en geç 16 Şubat 2022 günü saat 12.00’ye kadar, Adana Büyükşehir Belediyesi, Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanlığına teslim etmeleri veya postayla ulaştırmış olmaları gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler