1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Adana ve Osmaniye’de 3 binada enerji verimliliği projesi yapılacak

Adana ve Osmaniye’de 3 binada enerji verimliliği projesi yapılacak

Çevre Bakanlığı Adana ve Osmaniye’de kamuya ait 3 binada, enerji verimliliği uygulama işleri yaptıracak.

Adana ve Osmaniye’de 3 binada enerji verimliliği projesi yapılacak

Enerji Günlüğü - Çevre Bakanlığı Adana ve Osmaniye’de biri hastane olmak üzere kamuya ait 3 binada, enerji verimliliği uygulama işleri yaptıracak.
 
Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, Kamu Binalarında Enerji Verimliliği (KABEV) Projesi kapsamında Adana’da bulunan 76.003m2 alanda kurulu Adana Yüreğir Devlet Hastanesi; Osmaniye’de bulunan 44.472,87m2 alanda kurulu Osmaniye Valiliği Binası ve toplam 18.530m2 alanda kurulu Osmaniye Kız Öğrenci Yurdu İdari, A, B ve C Bloklarının enerji verimliliği tadilatı proje ve uygulama işlerini; Dünya Bankası satın alma esas ve usulleri doğrultusunda, ulusal rekabetçi ihale yöntemi ve kapalı zarf usulüyle ihale edecek. 

Teklifler en geç 17 Temmuz 2023 günü saat 15.15’e kadar Yapı İşleri Genel Müdürlüğü (YİGM), Dış Kaynaklı Yatırımlar Daire Başkanlığı, Mustafa Kemal Mahallesi, 2082. Cadde, No: 52, Çankaya, Ankara adresine teslim edilecek. Teslim edilen teklifler, aynı gün saat 15.30’da katılımcıların huzurunda açılacak. 

İhaleye teklif verecek olanların asgari 6.500.000 liralık veya 350.000 dolarlık geçici teminat mektubu sunmaları gerekecek. İhale kapsamında verimlilik projesi uygulanacak olan kamu binalarının toplam yüzölçümü 139.005,87m2 olacak. Ayrıca her 3 proje de şartname gereği, 8 ay içinde tamamlanacak. 

Teklif Sahipleri ihtiyaç duydukları ilave bilgileri ve ihale dokümanlarını bankaya yatırılması gereken 750 TL karşılığında; Yapı İşleri Genel Müdürlüğü (YİGM), Dış Kaynaklı Yatırımlar Daire Başkanlığı, Mustafa Kemal Mahallesi, 2082. Cadde, No: 52, Çankaya, Ankara adresinden temin edebilecekler. İhalede elektronik tekliflere izin verilmeyecek.

Önceki ve Sonraki Haberler