1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Adana’da depolamalı güneş yatırımları konuşulacak

Adana’da depolamalı güneş yatırımları konuşulacak

Adana’da GENSED ve ADASO işbirliğiyle hem güneş enerjisi hem de enerji depolama yatırımlarının öneminin konuşulacağı “Güneş Enerjisi ve Enerji Depolama” semineri düzenlenecek.

Adana’da depolamalı güneş yatırımları konuşulacak

Enerji Günlüğü - GENSED ve ADASO işbirliğiyle Adana’da depolamalı güneş enerjisi yatırımlarının konuşulacağı seminer düzenlenecek. 

Enerji depolama ile ilgili yapılan mevzuat düzenlemeleri sonucu depolamalı güneş enerji santrali (DGES) yatırımlarına ilgi devam ediyor. Güneş Enerjisi Sanayiciler ve Endüstrisi Derneği - GENSED de hem güneş enerjisi hem de enerji depolama yatırımlarının öneminin konuşulacağı “Güneş Enerjisi ve Enerji Depolama” seminerlerinin 22.sini Adana da gerçekleştirecek. 

adana-dges.JPG

Adana Sanayi Odası'nın (ADASO) iş birliğinde 17 Ocak 2024 Çarşamba günü saat 09:30-16:30 arasında Adana Sanayi Odası Konferans Salonunda gerçekleştirilecek seminerde; güneş enerjisi ve enerji depolama uygulamalarındaki teknolojik gelişmeler ve ürün seçimi, şebeke entegrasyonu ve mevzuattaki düzenlemeler detaylı olarak işlenecek. 

Yapılan duyuruda seminere katılımın ücretsiz olduğu, kayıt yaptırmanın ise zorunlu olduğu kaydedildi. Kayıtlar buradan yapılabilecek. 

Önceki ve Sonraki Haberler