1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. ADEAŞ’ın Sönmez Neşriyat’daki hisseleri satılacak

ADEAŞ’ın Sönmez Neşriyat’daki hisseleri satılacak

Enerji Günlüğü - Sönmez Neşriyat'ın sermayesinde bulunan %0,003 ADEAŞ'a ait iştirak hissesinin satışı için nihai pazarlık görüşmesi bugün yapılacak. ÖİB'den...

ADEAŞ’ın Sönmez Neşriyat’daki hisseleri satılacak

Enerji Günlüğü - Sönmez Neşriyat'ın sermayesinde bulunan %0,003 ADEAŞ'a ait iştirak hissesinin satışı için nihai pazarlık görüşmesi bugün yapılacak.

 

ÖİB'den yapılan açıklamada, Sönmez Neşriyat ve Matbaacılık AŞ'nin sermayesinde bulunan %0,003 oranındaki Ankara Doğal Elektrik Üretim AŞ’ye ait iştirak hissesinin satışı için nihai pazarlık görüşmesinin bugün yapılacağı duyuruldu.

 

Açıklamada,"Özelleştirme kapsam ve programında bulunan Sönmez Neşriyat ve Matbaacılık AŞ'nin sermayesinde bulunan %0,003 oranındaki Ankara Doğal Elektrik Üretim AŞ’ye ait iştirak hissesinin "satış” yöntemi" ve “pazarlık usulü” kullanılmak suretiyle özelleştirilmesi amacıyla açılan ihalenin son teklif alma tarihi olan 18.08.2017 Cuma Günü, saat 17:00’a kadar Ayşegül KARADUMAN tarafından teklif verilmiş olup, bu ihalenin nihai pazarlık görüşmesi 22.08.2017 Salı, saat 10:30’da İdaremizde yapılacaktır." denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler