1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Adıyaman Üniversitesi enerji uzmanı 2 hoca arıyor

Adıyaman Üniversitesi enerji uzmanı 2 hoca arıyor

Adıyaman Üniversitesi, enerji alanında uzman bir doktor ve bir profesörü işe alacak. 

Adıyaman Üniversitesi enerji uzmanı 2 hoca arıyor

Enerji Günlüğü - Adıyaman Üniversitesi, enerji alanında uzman bir doktor ve bir profesörü işe alacak. 

Adıyaman Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümü’ne bağlı Enerji Anabilim Dalı’nda görev vermek üzere profesör unvanlı bir kişiyi işe almak istiyor. 

Adayların doçent unvanını Mühendislik Bilimleri alanında almış olmaları ve enerji alanında bilimsel çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor. 

Üniversite Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Elektrik ve Enerji Bölümü’ne bağlı Elektrik Programı’nda çalıştıracağı doktor unvanlı bir kişiyi de öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Doktor kadrosuna başvuracak olanların Elektrik Elektronik Mühendisliği mezunu olmaları; yüksek lisans ve doktora eğitimini Elektrik Elektronik Mühendisliği, Elektrik Tesisleri alanında tamamlamış olmaları ve güneş panellerinde verimlilik alanında bilimsel çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor. 

Profesör kadrosuna başvuracak adaylar başvurularını Adıyaman Üniversitesi Rektörlüğü, Personel Dairesi Başkanlığı’na; doktor kadrosuna başvuracak adaylar ise Adıyaman Üniversitesi Rektörlüğü, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü’ne yapacaklar. 

Başvuruların en geç 18 Aralık 2020 günü mesai sonuna kadar şahsen yapılması gerekiyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler