1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. RÜZGAR

  4. Adnan Polat Enerji hisse devrine izin

Adnan Polat Enerji hisse devrine izin

Enerji Günlüğü - Adnan Polat Enerji Yatırımı AŞ’nin tüm hisseleri Public Sector Pension Investment Board tarafından devralınabilecek.Rekabet Kurumunun...

Adnan Polat Enerji hisse devrine izin

Enerji Günlüğü - Adnan Polat Enerji Yatırımı AŞ’nin tüm hisseleri Public Sector Pension Investment Board tarafından devralınabilecek.

Rekabet Kurumunun internet sayfasında yer alan duyurulara göre Kurul, Adnan Polat Enerji Yatırımı AŞ'nin tüm hisselerinin Public Sector Pension Investment Board tarafından, dolaylı iştiraki PSPEUR S.a.r.l. aracılığı ile devralınmasına izin verdi.

Esas Holding tarafından Ayakkabı Dünyası Mağazacılık ve İnşaat AŞ ile Akbacakoğlu Kundura Sanayi ve Ticaret AŞ'nin her birinin en az yüzde 60 en fazla yüzde 65 oranında hissesinin devralınması işlemine izin verilmesini kararlaştırdı.

Kurul, Fagerhult GmbH tarafından Arlight Aydınlatma AŞ'nin tüm hisselerinin gerçek kişi hissedarlardan devralınması; Akkök Sanayi Yatırım ve Geliştirme AŞ tarafından yüzde 55 oranında hisselerinin Global Enerji Hizmetler ve İşletmeler AŞ'den devralınarak Galata Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret AŞ ve Geliş Madencilik İnşaat Ticaret AŞ'nin ortak girişime dönüştürülmesi işlemlerine de izin verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler