1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. ADÜAŞ'ın 48 taşınmazı özelleştirilecek

ADÜAŞ'ın 48 taşınmazı özelleştirilecek

Enerji Günlüğü - Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş., Kütahya merkeze bağlı Parmakören mahallesinde bulunan 48 adet taşınmazı özelleştirecek.Ankara...

ADÜAŞ'ın 48 taşınmazı özelleştirilecek

Enerji Günlüğü - Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş., Kütahya merkeze bağlı Parmakören mahallesinde bulunan 48 adet taşınmazı özelleştirecek.

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü, özelleştirme ihalesi ilanını Resmi Gazete’de yayımladı. 

Buna göre, Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş.(ADÜAŞ) tarafından Maliye Hazinesi adına kayıtlı Kütahya merkeze bağlı Parmakören mahallesinde bulunan 48 adet taşınmaz, ayrı ayrı “satış” yöntemi uygulanmak suretiyle 4046 sayılı özelleştirme uygulamaları hakkında Kanun hükümleri çerçevesinde özelleştirilecek.

İHALE PAZARLIK USULÜ İLE YAPILACAK

Taşınmazların her biri için İhale Şartnamesi ve Tanıtım Dokümanı bedeli 300 (üçyüz) TL ve son teklif verme tarih ve saati, 30.09.2016 Cuma günü saat 14:00.

İhaleler, kapalı zarf içerisinde teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle “Pazarlık” usulü ile gerçekleştirilecek. İhale Komisyonunca gerekli görülmesi halinde ihaleler, pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımıyla “Açık Artırma” suretiyle sonuçlandırılabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler