1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. ADÜAŞ’ın bir hissesi özelleştirilecek

ADÜAŞ’ın bir hissesi özelleştirilecek

Enerji Günlüğü - Milli Reasürans T.A.Ş. sermayesinde bulunan yüzde 3,37 oranındaki Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş.’ye ait iştirak hissesi...

ADÜAŞ’ın bir hissesi özelleştirilecek

Enerji Günlüğü - Milli Reasürans T.A.Ş. sermayesinde bulunan yüzde 3,37 oranındaki Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş.’ye ait iştirak hissesi özelleştirilecek.

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (İdare)’nca, Milli Reasürans T.A.Ş. sermayesinde bulunan %3,37 oranındaki Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş.’ye ait iştirak hissesi “Satış” yöntemiyle özelleştirileceğini duyurdu. 

Bugünkü Resmi Gazete’de yer alan ihale ilanına göre, kapalı zarf içerisinde teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle “pazarlık usulü” ile gerçekleştirilecek ihalede geçici teminat bedeli 4 milyon lira olarak belirlendi. İhale şartnamesi bedeli ise 2 bin lira.

Özelleştirme ihalesi için teklifler en son 24/01/2018 tarihinde Başkanlık adresine saat 17:00’ye kadar elden teslim edilecek.

İhale Komisyonu’nca gerekli görüldüğü takdirde ihale, pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımı ile yapılacak açık artırma suretiyle sonuçlandırılabilecek.

 
Önceki ve Sonraki Haberler