1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. ADÜAŞ'ın iki hissesi daha özelleştirilecek

ADÜAŞ'ın iki hissesi daha özelleştirilecek

Enerji Günlüğü – ADÜAŞ'ın Milli Reasürans T.A.Ş. sermayesinde bulunan %3,37 ve Sönmez Neşriyat ve Matbaacılık A.Ş. sermayesinde bulunan %0,003 oranlarındaki...

ADÜAŞ'ın iki hissesi daha özelleştirilecek

Enerji Günlüğü – ADÜAŞ'ın Milli Reasürans T.A.Ş. sermayesinde bulunan %3,37 ve Sönmez Neşriyat ve Matbaacılık A.Ş. sermayesinde bulunan %0,003 oranlarındaki hisseleri özelleştirilecek.

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Milli Reasürans T.A.Ş. sermayesinde bulunan %3,37 ve Sönmez Neşriyat ve Matbaacılık A.Ş. sermayesinde bulunan %0,003 oranlarındaki  Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. (ADÜAŞ)’ a ait iştirak hisselerin satış yöntemiyle özelleştirileceğini duyurdu. 

Milli Reasürans T.A.Ş. sermayesinde bulunan %3,37 hisse için geçici teminat bedeli 4 milyon lira ve ihale şartname bedeli 2 bin lira olarak belirlendi. Sönmez Neşriyat ve Matbaacılık A.Ş. sermayesinde bulunan %0,003 oranlarındaki hisse için de geçici teminat bedeli 500 lira ve şartname bedeli 50 lira olarak belirlendi. 

Kapalı zarf içerisinde teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle pazarlık usulü ile gerçekleştirilecek olan ihale için son teklif verme tarihi 18/08/2017. Tekliflerin  sa

İhalelere gerçek ve/veya tüzel kişiler ile Ortak Girişim Grupları katılabilecek.

Geçtiğimiz hafta da Mitaş Enerji sermayesinde bulunan %0,0663 oranındaki Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş.’ye ait iştirak hissesi özelleştirilmişti. 

MİTAŞ ENERJİ'DEKİ ADÜAŞ HİSSELERİ ÖZELLEŞTİRİLDİ

Önceki ve Sonraki Haberler