1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. AEL rulo lastiği ve tambur kaplama alım ihalesi düzenleyecek

AEL rulo lastiği ve tambur kaplama alım ihalesi düzenleyecek

Enerji Günlüğü – Afşin Elbistan Linyitleri İşletmesi, 12.500 adet dörtlü körüklü rulo lastiği satın alımı ile 19 kalem tambur kaplama işi için...

AEL rulo lastiği ve tambur kaplama alım ihalesi düzenleyecek

Enerji Günlüğü – Afşin Elbistan Linyitleri İşletmesi, 12.500 adet dörtlü körüklü rulo lastiği satın alımı ile 19 kalem tambur kaplama işi için ihale düzenleyecek. 

Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ) Genel Müdürlüğü Maden İşletmeleri Daire Başkanlığı Afşin - Elbistan Linyitleri (AEL) İşletme Müdürlüğü, 12.500 adet dörtlü körüklü rulo lastiği satın alımı ve 19 kalem tambur kaplama işini vermek üzere açık ihale usulüyle ayrı ayrı ihale düzenleyecek. 

12.500 adet dörtlü körüklü rulo lastiği ihalesi, 30 Ekim 2018 günü, saat 14.00’te; 19 kalem tambur kaplama işi ile ilgili ihale ise 31 Ekim 2018 günü yine saat 14.00’te yapılacak. Her iki ihale de AEL İşletme Müdürlüğü, İhale Salonu’nda yapılacak. 

İhale evrakı, AEL İşletmesi, Satınalma Şube Müdürlüğünde ve www.euas.gov.tr  adresinde ücretsiz görülebilecek ve 150’şer TL bedelle EÜAŞ Afşin Elbistan Linyitleri İşletme Müdürlüğü, Afşin, Kahramanmaraş adresinden, her iki ihale için ayrı ayrı olmak üzere, satın alınabilecek. 

İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler. Tekliflerin, ihale tarihinde saat 14.00’e kadar AEL İşletme Müdürlüğü Genel Muhaberatına verilmesi veya iadeli taahhütlü postayla gönderilmesi gerekiyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler