1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Afşin Elbistan B Santrali madeni yağ satın alacak

Afşin Elbistan B Santrali madeni yağ satın alacak

Enerji Günlüğü - Afşin Elbistan B Termik Santrali, ihale yoluyla madeni yağ ve endüstriyel gres yağı satın alacak. Elektrik Üretim Anonim Şirketi...

Afşin Elbistan B Santrali madeni yağ satın alacak

Enerji Günlüğü - Afşin Elbistan B Termik Santrali, ihale yoluyla madeni yağ ve endüstriyel gres yağı satın alacak. 

Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ) Afşin Elbistan B Termik Santralı İşletme Müdürlüğü, santralin ihtiyacı olan madeni yağ ve endüstriyel gres alımı için ihale açtı. Açık ihale usulüyle 79 bin 897 litre madeni yağ, 2 bin 220 kilogram endüstriyel gres alınacak.

İHALE 15 ŞUBAT 2016’DA

Söz konusu ürünlerin teslim edileceği yer EÜAŞ Afşin - Elbistan B Termik Santralı İşletme Müdürlüğü Afşin/KAHRAMANMARAŞ. İhale aynı adreste 15 Şubat 2016 Pazartesi günü saat 14:00’te yapılacak.

İhale dokümanı EÜAŞ Afşin Elbistan B Termik Santralı İşletme Müdürlüğü Çoğulhan Mahallesi-Afşin/KAHRAMANMARAŞ adresinde görülebilecek ve istenildiği takdirde 30 TL (KDV dahil) karşılığında bu adresten alınabilecek. İhaleye teklif verecek isteklilerin ihale dokümanını satın almaları zorunlu.

Teklifler ihale saatine kadar EÜAŞ Afşin Elbistan B Termik Santralı İşletme Müdürlüğü Muhaberat Servisine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

... 

Önceki ve Sonraki Haberler