1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Afşin Elbistan Linyit iş makinesi yedekleri alacak

Afşin Elbistan Linyit iş makinesi yedekleri alacak

Enerji Günlüğü - Afşin Elbistan Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü, 63 kalem muhtelif iş makinesi yedekleri alımı ihalesi açtı.Resmi Gazete’nin 20...

Afşin Elbistan Linyit iş makinesi yedekleri alacak

Enerji Günlüğü - Afşin Elbistan Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü, 63 kalem muhtelif iş makinesi yedekleri alımı ihalesi açtı.

Resmi Gazete’nin 20 Mart 2014 tarihli sayısında yayımlanan ihalede, AEL İşletme Müdürlüğü Merkez Ambarına teslim edilmek üzere 63 kalem muhtelif iş makinesi yedekleri alınacak.

İHALE TARİHİ

İhale 9 Nisan 2014 günü saat 14:00’da AEL İşletme Müd. İhale Salonunda yapılacak. Teklifler bu tarih ve saate kadar AEL İşletme Müdürlüğü Genel Muhaberatına verilebileceği gibi, İadeli Taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İHALE DÖKÜMANI

İhale dökümanı, EÜAŞ. Afşin-Elbistan Linyitleri İşletme Md.lüğü (Fak:0-344-5242280) Çoğulhan-Afşin/KAHRAMANMARAŞ adresinde ve şirketin internet sitesinde (www.euas.gov.tr) görülebilecek ve 90 TL karşılığında satın alınabilecek.

Konu ile ilgilenen teklif sahipleri, İhale Dokümanı (Teklif İsteme Belgelerini) bedelini Vakıfbank Elbistan Şubesi IBAN NO: TR920001500158007286006913 Hesabına yatırıldığına dair, üzerinde ihale konusu iş ile ilgili istekli firma bilgilerinin yer aldığı banka dekontu ile müracaat edildiği takdirde alabilecekler.

İstekliler teklif ettikleri bedelin % 3 (Yüzde üç)’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 60 takvim günü olacak.

İhaleler, 4734 sayılı kanunun 3.g maddesi kapsamında olduğundan, EÜAŞ Genel Müdürlüğü Satın Alma ve İhale Yönetmeliği hükümlerine göre yapılarak neticelendirilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler