1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Afşin-Elbistan`da bakım onarım işleri

Afşin-Elbistan`da bakım onarım işleri

Enerji Günlüğü - Afşin Elbistan B Termik santrali'nin ll. ünite kazan binasında çıkan yangın sonrası oluşan hasarlı kısımların bakım ve onarımı...

Afşin-Elbistan`da bakım onarım işleri

Enerji Günlüğü - Afşin Elbistan B Termik santrali'nin ll. ünite kazan binasında çıkan yangın sonrası oluşan hasarlı kısımların bakım ve onarımı yapıtırılacak.

Elektrkik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ)Özelleştirme ve Santraller Takip Daire Başkanlığı, işletmenin ihtiyacı olan bazı hizmetler için ihale açtı.

EÜAŞ Afşin Elbistan B Termik Santralı İşletme Müdürlüğü II Ünite kazan binasında meydana gelen yangın sonrası oluşan hasarlı kısımların demontajı ve yeniden imaline müteakip montajı, testleri ve devreye alınmasının anahtar teslimi yapılması işi için açılan ihale 29 Mayıs 2014 saat 15:00'te EÜAŞ Genel Müdürlüğü Nasuh Akar Mah. Türk Ocağı Cad. No:2 Zemin Kat A Blok ÇANKAYA ANKARA adresinde gerçekleştirilecek.

Teklifler ihale tarih ve saatine kadar EÜAŞ Genel Müdürlüğü Özelleştirme ve Santraller Takip Daire Başkanlığı/ Muhabaret Servisine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilecek ve 500 TRY (Türk Lirası) karşılığı Özelleştirme ve Santraller Takip Daire Başkalığı ve Afşin-Elbistan B Termik Santralı İşletme Müdürlüğü adresinden satın alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler