1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Afşin-Elbistan`da kül sistemi otomasyonu yenilenecek

Afşin-Elbistan`da kül sistemi otomasyonu yenilenecek

Enerji Günlüğü - Afşin Elbistan A Termik santrali İşletme Müdürlüğü'nün 1.2.3. ve 4. ünitelerinde bulunan kül sistemi otomasyonu yenilenecek.Elektrkik...

Afşin-Elbistan`da kül sistemi otomasyonu yenilenecek

Enerji Günlüğü - Afşin Elbistan A Termik santrali İşletme Müdürlüğü'nün 1.2.3. ve 4. ünitelerinde bulunan kül sistemi otomasyonu yenilenecek.

Elektrkik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ) Afşin-Elbistan A Termik Santrali İşletme Müdürlüğü, 250 günlüğüne Müdürlüğün 1.2.3. ve 4. ünitelerinde bulunan kül sistemi otomasyonunun yenilenmesi işi için ihaleler açtı.

İhale 26 Mart 2014 saat 14:00'te gerçekleştirilecek. İşletmenin bulunduğu Afşin'de yapılacak ihalenin şartname bedeli 100 TL.

İhale tüm isteklilere açık. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunlu.

Teklifler ihale tarihi saat 14:00’e kadar EÜAŞ İşletme Müdürlüğü’ne verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İstekliler tekliflerini, birim fiyat olarak verecekler, teklif ettikleri bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.

İhale dokümanı Çoğulhan Kasabası P.K.2 Afşin/KAHRAMANMARAŞ adresinde görülebilecek ve ücreti karşılığı (aynı adresten) temin edilebilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler