1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Afyon’un İncehisar ilçesi doğal gaza kavuştu

Afyon’un İncehisar ilçesi doğal gaza kavuştu

Enerji Günlüğü - Aksa Afyon Doğalgaz, Afyon’un İncehisar ilçesine bugünden itibaren doğal gaz vermeye başladı.Aksa Doğalgaz’ın lisans bölgelerinden...

Afyon’un İncehisar ilçesi doğal gaza kavuştu

Enerji Günlüğü - Aksa Afyon Doğalgaz, Afyon’un İncehisar ilçesine bugünden itibaren doğal gaz vermeye başladı.

Aksa Doğalgaz’ın lisans bölgelerinden biri olan Aksa Afyon Doğalgaz, daha fazla ilçeye doğal gaz ulaştırma çalışmaları kapsamında Türkiye’nin ilk modüler şehir giriş istasyonunu devreye aldı. Abonelik işlemlerini tamamlayan İscehisarlılar, 20 Ekim 2017 tarihinden itibaren doğal gaz konforuyla tanışmaya başlayacak.

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Afyon Milletvekilleri ve Aksa Doğalgaz Grup Genel Müdürü Nuri Baş’ın katılımıyla gerçekleşen ilk gaz verme töreninde konuşma yapan Aksa Afyon Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Şirket Müdürü Murat Ceran şu ifadeleri kullandı: “Aksa Afyon Doğalgaz olarak, vatandaşlarımıza doğa dostu, güvenli ve temiz bir yakıt olan doğal gazı ulaştırmak için çalışıyoruz. Amacımız, daha da fazla ilçemize doğal gaz ulaştırmak. Bunun için var gücümüzle, kesintisiz bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Haziran ayından beri gerçekleştirdiğimiz yoğun çalışmalarla, ilçemiz için doğal gaz kullanımını bu kışa yetiştirmeyi başardık. Üç ay gibi kısa bir zamanda 31.200 metre hat döşedik ve 732 doğal gaz kutusu yerleştirdik. İlçemiz bundan sonra yüksek kaliteli, ekonomik ve güvenilir bir şekilde doğal gaz kullanacak.”

Aksa Doğalgaz, 65 bin abonenin yılda 100 milyon metreküp doğal gaz kullandığı Afyon’da yakın dönemde Sandıklı, Şuhut ve Emirdağ olmak üzere üç ilçeye daha doğal gaz ulaştıracak.

 
Önceki ve Sonraki Haberler