1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. HİDRO

  4. Ahiköy I ve Ahiköy II HES’in yeni sahibi Ergezen Yapı

Ahiköy I ve Ahiköy II HES’in yeni sahibi Ergezen Yapı

Sivas’ın Divriği ilçesindeki Ahiköy I ve Ahiköy II Hidroelektrik Santralleri’nin yeni sahibi nihai pazarlıkta 11,3 mliyon TL ile en yüksek teklifi veren Ergezen Yapı oldu. 

Ahiköy I ve Ahiköy II HES’in yeni sahibi Ergezen Yapı

Enerji Günlüğü - Sivas’ın Divriği ilçesindeki Ahiköy I ve Ahiköy II Hidroelektrik Santralleri’nin yeni sahibi nihai pazarlıkta 11,3 mliyon TL ile en yüksek teklifi veren Ergezen Yapı oldu. 

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Ahiköy I ve Ahiköy II Hidroelektrik Santralleri ile bu Santraller tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirilmesi ihalesinde nihai pazarlık görüşmesi dün gerçekleştirildi. İhalede en yüksek teklif, 11,3 mliyon TL ile Ergezen Yapı Ticaret Ltd. Şti. tarafından verildi. Sivas’ta Nih çayı üzerinde bulunan Ahiköy I ve Ahiköy II HES, 4.2 MW kurulu güce sahip.

İHALEYE KATILAN ŞİRKETLER

Söz konusu ihaleye AKY Mutfak Eşyaları İmalatı Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti., Windsun Enerji Üretimi İletim Dağıtımı Toptan ve Parekende Satış İnşaat Maden Tarım Sanayi Hayvancılık Piyasa İşletim İthalat ve İhracat Ltd. Şti., Re-Ha İnşaat Madencilik Nakliye Sanayi ve Ticaret A.Ş., Nisan Enerji Üretim Sanayi Ticaret A.Ş., Ergezen Yapı Ticaret Ltd. Şti., Met Enerji Üretim İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş., Zafer Nakliyat Madencilik İnşaat Petrol Sanayi Ticaret A.Ş. ve Loft Enerji Sanayi Ticaret A.Ş. firmaları katıldı.

 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler