1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Ahmet Çalık enerjide halka açılmayı planlıyor

Ahmet Çalık enerjide halka açılmayı planlıyor

Enerji Günlüğü - Çözüm sürecini destekleyen Çalık Holding'in stratejik hedeflerinin başında enerji ve gayrimenkulde halka açılma var.Çalık Grubu'nun...

Ahmet Çalık enerjide halka açılmayı planlıyor

Enerji Günlüğü - Çözüm sürecini destekleyen Çalık Holding'in stratejik hedeflerinin başında enerji ve gayrimenkulde halka açılma var.

Çalık Grubu'nun stratejik hedeflerine ilişkin bilgi veren Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık enerji, maden, inşaat ve finans sektöründe ciddi yatırımlarının olacağını açıkladı.  Çalık, "Şu anda 18 ülkedeyiz. 20 bin çalışanımız var. Bunları daha da güçlü hale getireceğiz" dedi. Gelecekte satın alma ve halka arz gibi planları olup olmadığına yönelik sorulara da Çalık, "Zaman zaman satın almalar olabiliyor. Şu an somut bir şey yok ama gayrimenkul ve enerji sektöründe halka açılma konusunda çalışmalar var" dedi.

Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık, hükümetin başlattığı çözüm sürecinin Türkiye'nin ekonomik gelişimi açısından çok önemli olduğunu belirterek, "Malatyalıyım. Orada 4 bine yakın çalışanımız var. Hem Malatya'da hem de yörenin diğer taraflarında yatırım yaparız" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler