1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. HİDRO

  4. Air Products ürün serisini genişletiyor

Air Products ürün serisini genişletiyor

Enerji Günlüğü - Air Products PRISM® Hidrojen Jeneratörü ürün serisini genişleterek, saatte 4500 normal metreküpten fazla (günde 4,1 milyon standart...

Air Products ürün serisini genişletiyor

Enerji Günlüğü - Air Products PRISM® Hidrojen Jeneratörü ürün serisini genişleterek, saatte 4500 normal metreküpten fazla (günde 4,1 milyon standart fit küp) gereksinimleri karşılıyor. Şirketin tescilli dönüştürücü teknolojisini hidrojen basınç salınımlı emilimle birleştiren Air Products PRISM® Hidrojen Jeneratörleri bu üretim aralığında mevcut olan en düşük maliyetli hidrojeni sunuyor. Dünyanın her yerinden satın alınabilen genişletilmiş ürün serisi sayesinde Air Products'ın teklifleri kimyasal işleme, cam, elektronik, çelik ve metal işleme sektörlerine kadar uzanıyor. Şirket, 30'dan fazla PRISM® Hidrojen Jeneratörün sözleşmesini yaparak ve tüm dünyada 20'den fazla ürünün kurulumunu yapıp üretime başlattı.

Air Products'ın Hidrojen Jeneratörü ve Arıtma ürün yöneticisi Dave Guro, "Pazarı iyi bir şekilde inceledikten sonra bu üretim aralığında hidrojen ihtiyacı olduğunu belirledik. Daha büyük PRISM® hidrojen tesisleri için birçok küresel uygulamayla çalışıyoruz. Air Products'ın global satış, tedarik zinciri, ürün imalatı ve operasyon ağından yararlanarak tüm dünyadaki müşterilerin ihtiyaçlarını karşılayabileceğiz” dedi.

PRISM® Hidrojen Jeneratörü hakkında..

PRISM® Hidrojen Jeneratörü kolay tesis kurulumu ve hızlı başlatma sağlayan son derece iyi ambalajlanmış bir tesis içi hidrojen jeneratörü teknolojisi. Air Products'ın güvenliğe olan bağlılığı bu ürün tasarımında da varlığını belli etmekte ve tüm ünitelerde tam lokal ve uzaktan kontrol özellikleri bulunmaktadır. Şirketin deneyimli teknik destek ekibi her müşteriyle birlikte çalışarak güvenliği artırarak, işlem verimliliğini artırmaya yardımcı olur ve gaz kullanımlarını optimize ediyor.

Önceki ve Sonraki Haberler