1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Ajans Press Genel Müdür Yardımcılığına Bilal Özkan atandı

Ajans Press Genel Müdür Yardımcılığına Bilal Özkan atandı

Enerji Günlüğü - Medya Takip Sektörünün lideri konumundaki Ajans Press'in Genel Müdür Yardımcılığı'na Bilal Özkan atandı. Daha önce İttifak Holding...

Ajans Press Genel Müdür Yardımcılığına Bilal Özkan atandı

Enerji Günlüğü - Medya Takip Sektörünün lideri konumundaki Ajans Press'in Genel Müdür Yardımcılığı'na Bilal Özkan atandı. Daha önce İttifak Holding bünyesinde Adese AVM’leri Halkla İlişkiler Ankara Bölge Sorumlusu olan ve Adese Konya Genel Merkezinde Kurumsal İletişim Uzman Yardımcılığı görevlerini yürüten Bilal Özkan, 2011 yılında Ajans Press ailesine Bölgeler Koordinatörü olarak katıldı. Özkan, 01 Ocak 2013 itibarı ile Ajans Press Satış Pazarlama, Müşteri Hizmetleri ve Kurumsal İletişimden sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı.
Ajans Press 1953 yılından itibaren Yurtdışında 5 Ülke'de, Türkiye genelinde ise 42 ilde temsilcilikleri bulunan sektörün en büyük pazar payına sahip kuruluşu konumunda. Şirket, sektörün en saygın uluslararası örgütleri Uluslararası Kupür Büroları Federasyonu (FIBEP), Uluslararası Radyo Televizyon Takip Derneği (IABM) ve Uluslararası İletişim Ölçme ve Değerlendirme Birliği (AMEC) üyelikleri de bulunuyor.