1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Akaryakıt markası Powerwax satıldı

Akaryakıt markası Powerwax satıldı

Enerji Günlüğü - Powerwax markasıyla 83 benzin istasyonuna sahip akaryakıt dağıtım faaliyetleri yapan Ozan Enerji satıldı.  Infinity Invest Holding...

Akaryakıt markası Powerwax satıldı

Enerji Günlüğü - Powerwax markasıyla 83 benzin istasyonuna sahip akaryakıt dağıtım faaliyetleri yapan Ozan Enerji satıldı.  

Infinity Invest Holding AŞ ile Ozan Enerji LPG Akaryakıt Dağıtım ve Nakliye Ticaret AŞ tarafından Rekabet Kurulu'na bir satış bildiriminde bulunuldu. Buna göre, Ümit Ozan kendisine ait Ozan Enerji LPG Akaryakıt Dağıtım ve Nakliye Ticaret AŞ hisselerinin tamamını Infinity Invest Holding AŞ'ye devrediyor.

83 POWERWAX BENZİN İSTASYONU

Ozan Enerji, Powerwax markasıyla akaryakıt dağıtımında faaliyet yürütüyor. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) kayıtlarına göre, Bu markayla alınmış 83 adet istasyon lisansı bulunuyor. Ozan Enerji'nin akaryakıt dağıtım lisansının bitiş tarihi 2027 yılı olarak görünüyor.

LPG LİSANSI 2028'E KADAR

Bu arada, Ozan Şirketler Grubu bünyesindeki Ozan İlkgaz da, İlkgaz markasıyla LPG dağıtım faaliyetinde bulunmak üzere lisans almıştı. EPDK kayıtlarında bu markayla faaliyet gösteren istasyon kaydı görünmüyor. Şirketin Ozan İlkgaz'ın LPG dağıtım lisansının süresi ise 2028 yılında doluyor.

OZAN İLKGAZ'A LPG DAĞITICI LİSANSI

Önceki ve Sonraki Haberler