1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Akaryakıt ürünlerine zam yapıldı

Akaryakıt ürünlerine zam yapıldı

Akaryakıt ürünlerine bu gece yarısından itibaren zam geliyor. Gaz yağında 1 lira 79 kuruş, kalyakta 89 kuruş ve fuel oilde 24 kuruş fiyat artışı oldu.

Akaryakıt ürünlerine zam yapıldı

Enerji Günlüğü - Akaryakıt ürünlerinde fiyat değişikliği olacak. Gaz yağına 1 lira 79 kuruş, kalyaka 89 kuruş ve fuel oile 24 kuruş zam gelirken, yüksek kükürtlü fuel oilde herhangi bir fiyat değişikliği görülmedi.

Artan petrol fiyatlarıyla birlikte akaryakıt ürünlerinde de fiyat artışı gözlemlendi. Kerosenin (gaz yağı) litre fiyatında 1 lira 79 kuruş, kalorifer yakıtının (kalyak) litre fiyatında 89 kuruş ve fuel oilin fiyatında 24 kuruş zam gerçekleşti. Yüksek kükürtlü fuel oil de ise fiyat artışı görülmedi. Ayrıca güncel fiyatların 17 Aralık 2022 tarihinden itibaren geçerli olacağı bildirildi.

İŞTE GÜNCEL FİYATLAR

Zammın ardından İstanbul Avrupa Yakası’nda gaz yağının fiyatı 22,27 TL/lt; kalorifer yakıtının fiyatı 17,56 TL/lt; fuel oilin fiyatı 14,25 TL/lt ve yüksek kükürtlü fuel oilin fiyatı ise 14,31 TL/lt oldu. Fiyat değişikliği olmayan yüksek kükürtlü fuel oilin fiyatı ise 10,51 TL/lt seviyesinde teyit edildi.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler