1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Akbank’tan çatı güneş finansmanına özel fiyat

Akbank’tan çatı güneş finansmanına özel fiyat

Akbank, 'Çatı Güneş Enerjisi Santrali' kurulumlarının finansmanında özel ürünler ve özel fiyatlar sunacak.

Akbank’tan çatı güneş finansmanına özel fiyat

Enerji Günlüğü - Akbank, 'Çatı Güneş Enerjisi Santrali' kurulumlarının finansmanında özel ürünler ve özel fiyatlar sunacak.

Türkiye'nin önde gelen yerli sermayeli bankalarından Akbank, sürdürülebilirlik odaklı ürünlerine yenilerini ekliyor. Bunlardan biri de Çatı GES Yatırım Kredisi olarak duyuruldu. Akbank bu yeni finansal çözümle çevresel ayak izini azaltmak isteyen müşterilere finansman desteği sağlamayı hedefliyor.

Akbank yetkilileri, Çatı GES Yatırım Kredisi ile enerji verimliliği çalışmalarının hızlandırılmasına ve temiz üretim çalışmalarına destek sağlanmasını hedeflediklerini belirtti. Karbon ayak izinin azaltılması, iklim değişikliği ile mücadele çalışmalarının desteklenmesi de yeni ürünün amaçları arasında sayıldı.  

Akbank, Çatı GES Yatırım Kredisi'nin yaygın şekilde kullanılabilmesini sağlamak ve müşterilerin bu konudaki tüm ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla Türkiye'nin önde gelen EPC (Engineering Procurement and Construction) Anahtar Teslim Mühendislik, Tedarik ve Kurulum firmaları ile iş birlikleri kuracağını duyurdu. 

Önceki ve Sonraki Haberler