1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Akdeniz Elektrik’ten ‘Af Kampanyası’

Akdeniz Elektrik’ten ‘Af Kampanyası’

Enerji Günlüğü – Akdeniz Elektrik, borcu olan abonelerinin anaparayı ödemeleri halinde birikmiş gecikme faizlerinden muaf olacakları bir"af kampanyası"...

Akdeniz Elektrik’ten ‘Af Kampanyası’

Enerji Günlüğü – Akdeniz Elektrik, borcu olan abonelerinin anaparayı ödemeleri halinde birikmiş gecikme faizlerinden muaf olacakları bir"af kampanyası" başlattı.

CLK Akdeniz Elektrik Perakende AŞ Genel Müdürü Halit Bakal, Rixos Downtown Oteli'nde düzenlediği basın toplantısında, Mayıs 2013 öncesinde elektrik borcu bulunan abonelerin anaparalarını ödemeleri halinde birikmiş tüm gecikme faizinden vazgeçeceklerini bildirdi.

Abonelerden gelen yoğun taleplerin ardından hukuki sorunları ortadan kaldırmak amacıyla 1 Mayıs'tan 30 Haziran'a kadar sürecek olan "af kampanyası" ile yaklaşık 150 bin borçlu aboneye ait ödenmeyen 286 bin 159 faturanın 126 milyon liralık gecikme faizi silineceğini belirten Bakal, “Kampanyamızın amacı borcunu herhangi bir nedenle ödeyemeyen abonelerin birikmiş borçlarını tasfiye ederek yeniden temasa geçmek ve onları ekonomik olarak rahatlatmak. Kampanya ile bugüne kadar yaşanan sıkıntıları ortadan kaldırıp temiz bir sayfa açmayı temenni ediyoruz” dedi.

Abonelerin, şirkete 30 Haziran'a kadar müracaatları ve anapara borçlarını defaten ödemeleri veya kredi kartı ile taksitlendirmeleri gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler