1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Akdeniz Üniversitesi enerji uzmanı 3 hoca arıyor

Akdeniz Üniversitesi enerji uzmanı 3 hoca arıyor

Enerji Günlüğü – Akdeniz Üniversitesi, enerji alanında uzmanlaşmış 2 doçent ve bir doktor arıyor. Akdeniz Üniversitesi; Fen Fakültesi, Fizik...

Akdeniz Üniversitesi enerji uzmanı 3 hoca arıyor

Enerji Günlüğü – Akdeniz Üniversitesi, enerji alanında uzmanlaşmış 2 doçent ve bir doktor arıyor. 

Akdeniz Üniversitesi; Fen Fakültesi, Fizik Bölümü’ne bağlı Yüksek Enerji  ve Plazma Fiziği Anabilim Dalında görevlendireceği, doçent unvanlı bir öğretim üyesi alacak. Bu kadroya başvuracak adayların tam renormalizasyon grubu, rölativistik parçacıkların yapısı ve termodinamik gözlenebilirlikleri üzerine bilimsel çalışmalar yapmış olması gerekiyor. 

Üniversite; Mühendislik Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümü’ne bağlı Enerji Anabilim Dalı’nda yine doçent unvanlı başka bir öğretim üyesi daha arıyor. Bu kadro için bildirilen gereklilikler ise şöyle sıralanıyor: doçent unvanını makine mühendisliği bilim alanında almış olmak ve rüzgar çarkları konusunda deneysel ve nümerik bilimsel çalışmalar yapmış olmak. 

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda görevlendirilecek olan doktor unvanlı kadro içinse biyokütle konusunda doktora yapmış olmak; güneş enerjisi ve gazlaştırma konularında bilimsel çalışmalar yapmış olmak ve yükseköğrenim kurumlarında en az 10 yıl ders verme tecrübesine sahip olmak gerekiyor.  

Başvuruların en geç 25 Mart 2019 günü mesai sonuna kadar, doğrudan kadro göreviyle ilgili olan birimlere ve şahsen yapılması gerekiyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler