1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Akıllı şebeke ve şehirler fuarı yarın başlıyor

Akıllı şebeke ve şehirler fuarı yarın başlıyor

Enerji Günlüğü – 6. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongre ve Fuarı (ICSG 2018) 25-26 Nisan tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde...

Akıllı şebeke ve şehirler fuarı yarın başlıyor

Enerji Günlüğü – 6. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongre ve Fuarı (ICSG 2018) 25-26 Nisan tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde kapılarını açacak.

Dünya Enerji Birliği (IEEE-PES) tarafından desteklenen enerji alanında ülkedeki tek organizasyon olma özelliğine sahip 6.Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongre ve Fuarı (ICSG 2018), 25-26 Nisan tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde kapılarını açacak.

Çalışmaları uzun zamandır süren Türkiye Akıllı Şebekeler 2023 Vizyon ve Strateji Belirleme Projesi’nin lansmanı ICSG 2018’de yapılacak. ICSG 2018’e aralarında Ürdün, Azerbaycan, Sudan, Kırgızistan, Pakistan, Lübnan, Bosna Hersek, Hindistan, Amerika, İspanya, İngiltere, Katar, İran, Bangladesh, Kıbrıs, İtalya, Özbekistan, Hollanda, Çin Halk Cumhuriyeti, Arabistan, Belçika ve Moldova’nın da yer aldığı ülkelerden birçok katılım gerçekleştirilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler