1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Akkaya: Doğalgaz karneye bağlanmış durumda

Akkaya: Doğalgaz karneye bağlanmış durumda

Enerji Günlüğü - CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, doğalgaz alımında sorunlar yaşandığını ve doğalgazın adeta karneye bağlanmış durumda...

Akkaya: Doğalgaz karneye bağlanmış durumda

Enerji Günlüğü - CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, doğalgaz alımında sorunlar yaşandığını ve doğalgazın adeta karneye bağlanmış durumda olduğunu söyledi.

Tüketici Hakları Derneği’ni ziyaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, vatandaşa verilen doğal gaz miktarını doğal gaz miktarını değerlendirerek, "Bugün geldiğimiz noktada doğal gaz tabiri caizse karneye bağlanmış durumda. Doğal gaz alamadığı için problem yaşayan vatandaşlarımız var." dedi.

Doğalgazın bile karneye bağlandığı, kısıtlı verildiği bir dönem yaşandığını ifade eden Akkaya, elektrik faturalarının da gün geçtikçe arttığına da değindi.

TUZ KOKTU

Kayıp kaçak bedellerinin vatandaşa geri ödenmemesinin yollarını geri açan düzenlemelerin meclise getirilmek istenmesinin kabul edilebilir bir durum olmadığını belirten Akkaya, "Türkiye’de yargı kararlarının hükümet tarafından uygulanmadığı süreci yaşıyoruz. Esas sorun o. Yani tuzun koktuğu bir dönemi yaşıyoruz. Kayıp kaçakla ilgili yargı kararları varken bunları geçiştirmek, yeni meclise sundukları ama komisyonun ileri günlere ertelediği tüketicilerin haklarını alamamasına yol açan düzenlemeleri meclise getirmeleri, tamamen müşteri gibi gören bir anlayışın sonucudur." dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler