1. HABERLER

  2. NÜKLEER

  3. Akkuyu Nükleer Santrali için TAEK’ten yeni ihale

Akkuyu Nükleer Santrali için TAEK’ten yeni ihale

Enerji Günlüğü - Daha önce tamamlanamayan Akruyu Nükleer Santrali İnşaat Lisans Başvurusu Aşamasında Düzenleyici Kontorle İlişkin Teknik Destek İhalesi...

Akkuyu Nükleer Santrali için TAEK’ten yeni ihale

Enerji Günlüğü - Daha önce tamamlanamayan Akruyu Nükleer Santrali İnşaat Lisans Başvurusu Aşamasında Düzenleyici Kontorle İlişkin Teknik Destek İhalesi yeniden açılacak. 

Türkiye Atom Enerjisi Kurumu (TAEK) Akkuyu NGS Teknik Destek İhalesi konusunda bir bilgilendirme toplantısı yapılacağını duyurdu. Konuya ilişkin açıklamada, "Bundan önce yapılmış bulunan ve sonuçlandırılamayan Akkuyu Nükleer Santrali (ANS) İnşaat Lisans Başvurusu Aşamasında Düzenleyici Kontrole İlişkin Teknik Destek ihalesi için yeniden ihale yapılması konusunda çalışmaların başlatılması düşünülmektedir" denildi.

Açıklamaya göre TAEK Başkanlığı binasında 25 Haziran 2013 tarihinde sabah saat 10:00’da bu konuda bir bilgilendirme toplantısının yapılması kararlaştırıldı. Toplantıya katılacak firma yetkililerinin 24 saat önceden [email protected] e-posta adresine bildirim yapmaları istendi.

Önceki ve Sonraki Haberler