1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Aksa Çoruh Elektrik’in Rize Müşteri Hizmet Merkezi açıldı

Aksa Çoruh Elektrik’in Rize Müşteri Hizmet Merkezi açıldı

Aksa Çoruh Elektrik, modern ve yenilikçi mimarisiyle dikkat çeken yeni müşteri hizmet merkezini Rize Merkez Portakallık Mahallesi’nde hizmete açtı. 

Aksa Çoruh Elektrik’in Rize Müşteri Hizmet Merkezi açıldı

Enerji Günlüğü - Sorumlu olduğu Rize, Artvin, Gümüşhane, Giresun ve Trabzon illerinde yaklaşık 1,2 milyon aboneye elektrik tedarik hizmeti sunan Aksa Çoruh Elektrik, Rize’deki müşteri hizmet merkezini yeni adresine taşıdı. Şirket, Rize Merkez’de konumlanan yeni binasında müşteri deneyimi sunmaya devam edecek.

Müşteri Hizmet Merkezinde abonelik bilgi güncelleme işlemleri, fatura tahsilatı gibi birçok işlem kolaylıkla ve zahmetsizce yapılabilecek. Aksa Çoruh Elektrik Rize Müşteri Hizmet Merkezi, Portakallık Mahallesi, Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı, No: 76/A Merkez/Rize adresinde hafta içi 08:00- 18:00 saatleri arasında hizmet veriyor.

“ABONELERİMİZE YÜKSEK KALİTEDE HİZMET SUNMAYI HEDEFLİYORUZ”

Rize İl Müdürü Adem Ertürk, “2010 yılından bu yana sorumlu olduğumuz Rize’de elektrik tedarik hizmetlerini en iyi şekilde sağlayabilmek için kesintisiz çalışıyoruz. Bölgemizde sürekli değişen talepler ve gereksinimler doğrultusunda, Rize halkının ihtiyaçlarını karşılamak üzere düzenlediğimiz yeni müşteri hizmet merkezimizle abonelerimize üst düzey konforlu ve yüksek kalitede bir hizmet sunmayı hedefliyoruz” açıklamasında bulundu. 

Önceki ve Sonraki Haberler