1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Aksa Doğalgaz, abone sayısında 68 ülkenin nüfusunu geçti

Aksa Doğalgaz, abone sayısında 68 ülkenin nüfusunu geçti

Şirket, 3.6 milyon abonesiyle pek çok Asya, Avrupa, Afrika ve Amerika ülkesinin nüfusundan daha fazla aboneye sahip.

Aksa Doğalgaz, abone sayısında 68 ülkenin nüfusunu geçti

Enerji Günlüğü - Aksa Doğalgaz, hizmet verdiği 21 dağıtım bölgesinde 3.6 milyon aboneye ulaştı. Şirketin ulaştığı abone sayısı, dünya üzerindeki 68 ülkenin nüfusundan daha yüksek bir sayı olarak dikkat çekiyor. 

Aksa Doğalgaz; Afyon, Ağrı, Balıkesir, Bandırma, Bilecik-Bolu, Çanakkale, Çukurova, Düzce-Ereğli, Elazığ, Gemlik, Malatya, Manisa, Mustafa Kemal Paşa-Susurluk-Karacabey, Ordu-Giresun, Siirt-Batman, Sivas, Şanlıurfa, Tokat-Amasya, Trabzon-Rize ve Van olmak üzere 21 dağıtım bölgesinde abonelerin adreslerine doğalgaz götürüyor. Şirketin toplam abone sayısı 3.6 milyona ulaştı. Şirket bu bilgiyi hazırladığı 12 saniyelik bir animasyonla, sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaştı.

 

 

Dünya üzerinde son rakamlara göre nüfusu 3.6 milyonun altında 68 ülke bulunuyor. Bu ülkeler arasında Amerika kıtasından Uruguay, Jamaika ve Porto Riko; Asya’dan Moğolistan ve Ermenistan; Arap Yarımadası’ndan Katar; Avrupa’dan ise Bosna-Hersek, Arnavutluk, Litvanya, Estonya, Slovenya ve Lüksemburg da bulunuyor.

Önceki ve Sonraki Haberler