1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Aksa Doğalgaz bağlantı bedeline 3 taksit yapacak

Aksa Doğalgaz bağlantı bedeline 3 taksit yapacak

Aksa Doğalgaz, faaliyet gösterdiği illerde bağlantı tariflerinde geçici süre 3 taksit uygulaması başlattı.

Aksa Doğalgaz bağlantı bedeline 3 taksit yapacak

Enerji Günlüğü - Aksa Doğalgaz, faaliyet gösterdiği bölgelerde doğal gaz bağlantı tarifesine Ekim, Kasım, Aralık ayları boyunca 3 taksit imkanı sunacağını açıkladı.

Aksa Doğalgaz Dağıtım AŞ, faaliyet gösterdiği 27 il merkezi, 248 ilçe ve beldede Ekim, Kasım ve Aralık ayları boyunca bağlantı bedeline 3 taksit kampanyası başlattı.

Aksa Doğalgaz’ın aboneleri 3 ay boyunca doğal gaz bağlantı bedeline 3 taksitle ödeme yapabilecek. Şirket, 2022 yılının son 3 ayını kapsayan uygulamadan vatandaşların anlaşmalı banka kredi kartlarıyla yararlanılabileceğini bildirirken “Böylece çevreci, güvenli ve ekonomik enerji doğal gazın konforunu yeni aboneler de yaşayacak” dedi.

“4,5 MİLYON KİLOMETRELİK ORMANA EŞ DEĞER KARBON EMİSYONU”

Geçtiğimiz yıl 11,6 milyar metreküp gaz dağıtımı yapan Aksa Doğalgaz’ın hizmet verdiği bölgelerde doğal gaz kullanılması sonucu sadece 1 yılda 7,4 milyon ton daha az karbon emisyonu gerçekleştiği aktarıldı. Bu oranın ise 317 milyon ağacın bulunduğu yaklaşık 4,5 milyon kilometrekarelik bir ormanın temizleyebileceği karbon miktarıyla eş değer olduğu ifade edildi.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler