1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Aksa Doğalgaz: Düzce’de gaz akışı kesintisiz devam ediyor

Aksa Doğalgaz: Düzce’de gaz akışı kesintisiz devam ediyor

Aksa Doğalgaz, Düzce’de gaz akışının, herhangi bir sorun yaşanmadan devam ettiğini duyurdu.

Aksa Doğalgaz: Düzce’de gaz akışı kesintisiz devam ediyor

Enerji Günlüğü - Aksa Doğalgaz, depremle sarsılan Düzce’de gaz akışının, herhangi bir sorun yaşanmadan devam ettiğini duyurdu. 

Aksa Doğalgaz, yayınladığı bir açıklamayla; hizmet verdiği illerden Düzce’de yaşanan, çevre illerde de hissedilen deprem sonrası abonelerine sunduğu gaz akışında herhangi bir sorun yaşanmadığını, doğal gaz arzının kesintisiz devam ettiğini duyurdu. 

Depremle beraber acil durum eylem planının hızlıca devreye alınarak gerekli kontrollerin yapıldığını bildiren açıklamada, 7/24 hizmet veren 187 Doğal Gaz Acil Hattı ile 444 4 187 Çözüm Merkezi ekiplerinin de görev başında olduğu kaydedildi. 

Açıklama şöyle devam etti, “Düzce’nin Gölyaka ilçesinde meydana gelen depremin herkesi derinden üzmüştür. Şebekeye gaz akışı sağlayan 5 RMS-A istasyonu ve bunlara bağlı 2.666 kilometre uzunluğundaki doğal gaz şebekesinde gerekli ön kontroller titizlikle yapılmıştır. Düzce başta olmak üzere çevre il ve ilçelerde de hissedilen deprem sonrasında acil durum eylem planı devreye alınmıştır. Aksa Doğalgaz olarak saha ekiplerimiz görevlerinin başındadır. Kriz masasıyla birlikte koordineli çalışmaktayız. Doğal gaz şebekesinin güvenliği açısından gaz kaçağı tespit araçlarımızla Gölyaka başta olmak üzere tarama işlemi yapılmaktadır. Düzce ve ilçelerinde gaz akışında herhangi bir sorun yaşanmamaktadır. 7/24 hizmet veren 187 Doğal Gaz Acil Hattı ile 444 4 187 Çözüm Merkezi ekiplerimiz görevlerinin başındadır. Bugün saat 08.45’e kadar gelen toplam 104 ihbara müdahalede bulunulmuştur. Gerekli işlemler sağlanmış, müdahale edilen ihbarlarda olumsuz herhangi bir durumla karşılaşılmamıştır. Vatandaşlarımıza ve ülkemize geçmiş olsun dileklerimizi sunarız”.

Önceki ve Sonraki Haberler