1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Aksa Doğalgaz Personeli Gemlik’te Felaketi Önledi

Aksa Doğalgaz Personeli Gemlik’te Felaketi Önledi

Enerji Günlüğü - Gemlik'teki yangına Aksa Doğal Gaz görevlisi Tolga Güzel müdahale ederek olası bir felaketi önledi.Gemlik’te elektrik kontağından...

Aksa Doğalgaz Personeli Gemlik’te Felaketi Önledi

Enerji Günlüğü - Gemlik'teki yangına Aksa Doğal Gaz görevlisi Tolga Güzel müdahale ederek olası bir felaketi önledi.

Gemlik’te elektrik kontağından başlayan ve kısa sürede tüp gaza ulaşan yangına,o sırada mahallede bulunan yangın söndürme ve Acil Müdahale eğitimleri almış olan Aksa Doğal Gaz görevlisi Tolga Güzel müdahale etti ve olası bir felaketi önledi.

Gemlik Eşref Dinçer Mahallesi Aydın Sokak girişinde bulunan Yaşar Apartmanının 1.katındaki dairenin mutfak bölümünde elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın, kısa sürede tüpgaza ulaştı.

Mesaiden çıkan ve o sırada olay yerinden geçmekte olan Aksa Gemlik Doğal Gaz personeli Tolga Güzel yangını görerek olaya müdahale etti. Tüpgaza ulaşan alevlere yangın söndürücüyle müdahale eden ve tüpün patlamasını önleyen Aksa personeli, olası bir felaketi engelledi.

Olayın ardından konu hakkında bir açıklama yapan Aksa Gemlik Doğal Gaz Genel Müdürü Yücel Yazıcı; “ekiplerimize acil müdahaleler, yangın söndürme ve teknik konularda Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) tarafından yetkilendirilmiş Gaz Eğitim ve Belgelendirme Merkezi olan GAZMER ile UGETAM tarafından eğitim merkezlerimizde verilen eğitimlerin karşılığını görmek bizlere gurur veriyor. Aksa Gemlik Doğal Gaz çalışanlarımızdan Tolga Güzel’e doğal gaz dışındaki bir alanda yaptığı bu müdahaleyle Gemlik’te meydana gelebilecek olası bir felaketin önüne geçtiği için cesaretinden ötürü şahsım ve şirketimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler