1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Aksa Doğalgaz’a Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma Ödülü

Aksa Doğalgaz’a Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma Ödülü

Aksa Doğalgaz, T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından 26’ncısı düzenlenen Tüketici Ödülleri’nde Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma Ödülü’nün sahibi oldu.

Aksa Doğalgaz’a Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma Ödülü

Enerji Günlüğü -Aksa Doğalgaz, T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından 26’ncısı düzenlenen Tüketici Ödülleri’nde Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma Ödülü’nün sahibi oldu.

27 il, 260 ilçe ve beldede 5 milyona yakın abonesine hizmet veren Türkiye’nin en büyük özel doğal gaz dağıtım şirketi Aksa Doğalgaz, T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından düzenlenen 26. Tüketici Ödülleri’nde Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma Ödülü’ne değer görüldü. Tüketici bilincinin geliştirilmesi, tüketicilerin yasal haklarını kullanmaları konusunda özendirilmesi, tüketici talep ve tercihlerini dikkate alan firmaların teşvik edilmesi, tüketici hukuku veya tüketicinin korunması ile ilgili bilimsel çalışmaların özendirilmesi amacıyla dağıtılan Tüketici Ödülleri bu yıl Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde gerçekleştirildi. 

“DİJİTAL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARINA AĞIRLIK VERİYORUZ”

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Arslan, almış oldukları ödülün Aksa Doğalgaz için büyük anlamlar ifade etmesinin yanı sıra her zaman daha iyisini ortaya koymak için etkili bir motivasyon kaynağı olduğunu söyledi. Arslan, “20 yıldır tüketici memnuniyetini üst seviyede tutma ilkemiz doğrultusunda yatırımlarımızı hayata geçiriyor, hizmet kalitemizi sürekli artırmak için dijital dönüşüm çalışmalarına ağırlık veriyoruz. Önümüzdeki dönemde devreye alacağımız yapay zeka tabanlı çözümlerle birlikte müşteri deneyim yolculuğunu tüm temas noktalarımızda sürekli ölçümleyerek abonelerimize daha zengin ve etkin bir müşteri deneyimi yaşatmayı amaçlıyoruz” dedi. 

 

Önceki ve Sonraki Haberler