1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Aksa Doğalgaz’dan çocuk koroları şenliğine destek

Aksa Doğalgaz’dan çocuk koroları şenliğine destek

Enerji Günlüğü - Aksa Doğalgaz, ‘Şehirler Doğal Gazla Nefes Alıyor’ sloganıyla  Çanakkale Çocuk Koroları Şenliği'ni destekledi.‘Şehirler...

Aksa Doğalgaz’dan çocuk koroları şenliğine destek

Enerji Günlüğü - Aksa Doğalgaz, ‘Şehirler Doğal Gazla Nefes Alıyor’ sloganıyla  Çanakkale Çocuk Koroları Şenliği'ni destekledi.

‘Şehirler Doğal Gazla Nefes Alıyor’ mottosuyla Aksa Doğalgaz’ın sponsorluğunda düzenlenen Türkiye’nin çeşitli yerlerinden ve KKTC’den 21 koro ve 800 çocuk koristin katıldığı Çanakkale Çocuk Koroları Şenliği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında gerçekleştirildi.  

Aksa Doğalgaz Çanakkale Şirket Müdürü Muhammet Aloğlu, “Aksa Doğalgaz olarak, çocuklarımızın müzik ve diğer tüm sanat dallarıyla ilgilenmelerini yürekten destekliyor ve kültürel etkinlikleri desteklemeye de devam edeceğiz” dedi. TED Kuzey Kıbrıs Koleji Çocuk Korosu, jüri değerlendirmesi sonucu Aksa Doğalgaz Özendirme Ödülü’nü kazandı. Bu sene ilki gerçekleştirilen şenliğin, her yıl düzenli olarak gerçekleştirilmesi ve 2019 yılı itibarıyla uluslararası boyutta organize edilmesi planlanıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler