1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Aksa Doğalgaz’dan izinsiz kazı uyarısı

Aksa Doğalgaz’dan izinsiz kazı uyarısı

Aksa Doğalgaz, kazı çalışmaları öncesinde dağıtım şirketlerine mutlaka haber verilmesi gerektiğini bildiren bir uyarı yayınladı. 

Aksa Doğalgaz’dan izinsiz kazı uyarısı

Enerji Günlüğü - Aksa Doğalgaz, kazı çalışmaları öncesinde dağıtım şirketlerine mutlaka haber verilmesi gerektiğini bildiren bir uyarı yayınladı. 

Aksa Doğalgaz, doğal gaz hattı bulunan yerlerde yapılacak kazı çalışmaları öncesinde dağıtım şirketlerine mutlaka bilgi verilmesi gerektiğine dikkat çeken bir uyarı yayınladı. 

İzinsiz kazıların boru hattı hasarına, can ve mal güvenliğini tehdit edecek durumlara ve gaz kesintisine neden olabileceğini bildiren uyarıda vatandaşların şüpheli bir durumda Alo 187 Doğal Gaz Acil Hattı’nı arayarak doğal gaz dağıtım şirketine bilgi verebilecekleri belirtildi.

Aksa Siirt Batman Doğalgaz Dağıtım AŞ Şirket Müdürü Yusuf Demirtaş, “Hizmet bölgesi içerisinde gerçekleşmesi planlanan altyapı çalışmaları kapsamındaki kazı çalışmalarının, başta can ve mal güvenliğini sağlamak ve herhangi bir hasara sebebiyet verilmemesi adına, doğal gaz dağıtım şirketine bilgisi verilmelidir. İzinsiz gerçekleşen kazı çalışmalarında, koordineli çalışılmadığı için maalesef boru hatları zarar görebiliyor. Önemli bir güvenlik tehdidi oluşuyor ve en masum haliyle belirli bir süreyle gaz kesintileri yaşanabiliyor, halkımız mağdur oluyor. Doğal gaz hattı bulunan sokaklarda izinsiz kazı yapmak yasak olduğu için duyarlı vatandaşlarımız da şüpheli bir durumla karşılaştıklarında Alo 187 Doğal Gaz Acil Hattı’nı arayarak ihbarda bulunabilir” dedi. 

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler