1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Aksa Elektrik'in güneş enerjisi temalı resim yarışması sonuçlandı

Aksa Elektrik'in güneş enerjisi temalı resim yarışması sonuçlandı

Aksa Elektrik tarafından düzenlenen “Senin Enerjin Senin Resmin” yarışması sonuçlandı. İlk 3’e giren çocuklara tablet, 12 çocuğa da dijital saat hediye edildi.

Aksa Elektrik'in güneş enerjisi temalı resim yarışması sonuçlandı

Enerji Günlüğü - Aksa Elektrik’in düzenlediği ve çocukların gözünden yenilenebilir enerjiye dikkat çekilen resim yarışması sonunda 15 çocuk ödüllendirildi.  

Aksa Elektrik, bu yıl dördüncü defa düzenlediği “Senin Enerjin Senin Resmin” yarışmasının sonuçlarını açıkladı. Aksa Elektrik’in bu yıl çocuk gözünden “Güneş Enerjisi” temasıyla gerçekleşen yarışmasına ilgi büyüktü. 5, 6, 7 ve 8’inci sınıf öğrencilerinin katılabildiği yarışmaya Türkiye’nin dört bir yanından başvuru geldi. Yarışmaya katılmak isteyen çocuklar çizdikleri resimleri Aksa Elektrik’in resmi Facebook ve Instagram sosyal medya hesaplarına mesaj göndererek paylaştı. 

DERECEYE GİREN ESERLER DUYURULDU

Yenilenebilir enerji konusunda çocukların farkındalıklarını artırmak ve bilinçlenmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen yarışmanın sonunda 15 çocuk ödüllendirildi. İlk 3’e giren çocuklara tablet, 12 çocuğa da dijital saat hediye edildi. 

Yarışmada dereceye giren eserler, şirketin sosyal medya hesapları ve web sitesi aracılığıyla duyuruldu. Aksa Elektrik’in web sitesi üzerinden eserlerin ziyaret etmek isteyenlere açık olacağı belirtildi.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler