1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Aksa Enerji CSO’su Abidin Volkan Karaçalı oldu

Aksa Enerji CSO’su Abidin Volkan Karaçalı oldu

Aksa Enerji, yönetim kadrosunu büyütme hedefiyle, Abidin Volkan Karaçalı’yı Stratejiden Sorumlu Başkan Yardımlığı görevine getirdi.

Aksa Enerji CSO’su Abidin Volkan Karaçalı oldu

Enerji Günlüğü - Aksa Enerji yönetim departmanında yeni değişiklikler yaptı. Abidin Volkan Karaçalı, Aksa Enerji’nin Stratejiden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak göreve başladı.

Türkiye’nin halka açık elektrik üreticisi Aksa Enerji Üretim AŞ, yönetim kadrosunu tadil ediyor. Sürdürülebilirlik hedefiyle yatırımlarına devam eden Aksa Enerji, son olarak Abidin Volkan Karaçalı’yı Stratejiden Sorumlu Başkan Yardımcısı (CSO) olarak kadrosuna dahil etti. Daha önce, Kazancı Holding grup şirketleri arasında yer alan Aksa Jeneratör’ün Global Pazarlama Genel Müdürü unvanıyla görev yapan Karaçalı, yapılan atama ile Aksa Enerji’nin dünya çapında strateji, iş ve proje geliştirme faaliyetlerinden sorumlu olacak.

Dokuz Eylül Üniversitesi İktisat Bölümü mezunu olan Karaçalı, yüksek lisans eğitimini Cenevre Üniversitesi’nde Şirket Yönetimi bölümünde tamamladı.

Ayrıca Karaçalı, görev değişikliğinden önceki 2 yıl boyunca Aksa Jeneratör AŞ’de yurt içi ve yurt dışı pazarlama ve iş geliştirme faaliyetlerinden sorumlu Pazarlama Genel Müdürü olarak görevini yürütmüştü.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler