1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Aksa Enerji Gana’da 1 milyon saat kazasız çalıştı

Aksa Enerji Gana’da 1 milyon saat kazasız çalıştı

Enerji Günlüğü - Aksa Enerji, "1 milyon kişi saat kazasız çalışma” hedefine Ocak ayı içerisinde Gana Santrali’nde ulaştı. Genel Müdür Cüneyt...

Aksa Enerji Gana’da 1 milyon saat kazasız çalıştı

Enerji Günlüğü - Aksa Enerji, "1 milyon kişi saat kazasız çalışma” hedefine Ocak ayı içerisinde Gana Santrali’nde ulaştı. Genel Müdür Cüneyt Uygun: Yeni hedef 5 milyon kişi/saat. 

İş Sağlığı ve Güvenliği politikasıyla uluslararası standartları yakalama yolunda önemli adımlar atan Aksa Enerji, Mayıs 2017’de belirlediği “1 milyon kişi saat kazasız çalışma” hedefine Ocak ayı içerisinde Gana Santrali’nde ulaştı. Yakaladığı bu başarıyla sektöründeki örnek işletmeler arasında yerini alan Aksa Enerji, yeni hedefini ise ‘5 milyon kişi saat’ olarak açıkladı. 

Aksa Enerji CEO’su Cüneyt Uygun, istihdam ettikleri insan gücünün sağlıklı ve güvenli ortamlarda çalışması için yerel ve uluslararası gerekliliklere ve ilgili diğer yükümlülüklere uymayı taahhüt eden bir iş sağlığı ve güvenliği yönetimi anlayışını benimsediklerini söyledi. Uygun, “Tüm faaliyetlerimizde çalışanlarımızın güvenliğinin sağlanması ve mesleğe bağlı hastalıkların önlenmesine yönelik çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bunun yanı sıra da OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi sertifikası ve iyi uygulamalar ile İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda etkin yönetim süreçlerini tüm personellerimizle daha üst seviyelere getirmeyi hedefliyoruz” dedi. 

Afrika yatırımlarının ilk adımını 2017 yılında Gana Cumhuriyeti’nde atan Aksa Enerji, Gana, Madagaskar ve Mali’deki santralleri ile bu ülkelerin enerji ihtiyaçlarının karşılanmasında önemli pay sahibi konumunda.

Önceki ve Sonraki Haberler