1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Aksa Enerji Gana’da 2 milyon kazasız saat hedefine ulaştı

Aksa Enerji Gana’da 2 milyon kazasız saat hedefine ulaştı

Enerji Günlüğü – Aksa Enerji, Gana’daki santralinde belirlediği ‘kazasız geçen süre’ hedefinde, 2 milyon saate ulaştı. Aksa Enerji Üretim...

Aksa Enerji Gana’da 2 milyon kazasız saat hedefine ulaştı

Enerji Günlüğü – Aksa Enerji, Gana’daki santralinde belirlediği ‘kazasız geçen süre’ hedefinde, 2 milyon saate ulaştı. 

Aksa Enerji Üretim AŞ, Gana’da bulunan Gana Akaryakıt Enerji Santrali’nde “2 milyon adam-saat kazasız” hedefine, 2018 yılının Aralık ayı sonunda ulaştı. Aksa Enerji, uyguladığı iş ve işyeri güvenliği uygulamalarıyla “5 milyon adam-saat kazasız” hedefine ulaşmaya çalışıyor. Şirket, Gana Akaryakıt Enerji Santrali’nde “1 milyon adam-saat kazasız çalışma” hedefine de 2018 yılının Şubat ayında ulaşmıştı. 

Aksa Enerji Batı Afrika Santralleri İşletme ve Bakım Koordinatörü Murat Çaptuğ, İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamındaki hedefleri hakkında şunları söyledi, “Tüm faaliyetlerimizde istihdam ettiğimiz insan gücünün sağlıklı ve güvenli ortamlarda çalışması için ulusal ve uluslararası yükümlülükleri yerine getirmekle yetinmiyoruz. Aylık izleme ve ölçme performanslarıyla sürekli iyileştirmeyi taahhüt eden bir yönetim anlayışını benimsiyoruz. Bu anlamda yapılan iyileştirmelerden biri de 2018 yılında verilen İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimlerinin bir önceki seneye göre yüzde 67 oranında artırılması oldu. İş Sağlığı ve Güvenliği kültürünü gerek kendi çalışanlarımızda gerekse yerel çalışanlarda üst seviyelere getirmeyi hedefliyoruz”. 

Önceki ve Sonraki Haberler