1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Aksa Gaz Çukurova`da yatırımlarını arttırdı

Aksa Gaz Çukurova`da yatırımlarını arttırdı

Enerji Günlüğü -Aksa Gaz, Çukurova Bölgesi'ndeki yatırımlarını önceki yıla göre yüzde 2.4 oranında arttırdı.Aksa Gaz Dağıtım A.Ş. Yönetim Kurulu...

Aksa Gaz Çukurova`da yatırımlarını arttırdı

Enerji Günlüğü -Aksa Gaz, Çukurova Bölgesi'ndeki yatırımlarını önceki yıla göre yüzde 2.4 oranında arttırdı.

Aksa Gaz Dağıtım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Arslan, Aksa Gaz Dağıtım A.Ş'nin Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, Çukurova Bölgesi'ndeki yatırımlarınının bir önceki yıla göre yaklaşık yüzde 2.4 artırarak 252 milyon 561 bin 984 liraya ulaştığını açıkladı.

DOĞALGAZ BÖLGENİN HAVASINI İYİLEŞTİRDİ

Çukurova'da 136 bin 160 abonenin doğalgaz kullandığını ve doğalgaz tüketiminin 1.8 milyar metre küpe ulaştığını belirten Arslan, doğalgaz kullanımın yaygınlaşmasıyla bölgenin ve Türkiye'nin hava kalitesinin iyileştiğini kaydetti.

Arslan, "Doğalgaz hem çevre dostu, hem de diğer yakıtlara göre daha ekonomiktir. Doğalgaz kullanımı ile ülkenin hava kalitesi iyileşiyor. Günümüz hava kirliliğinin en önemli nedenlerinden bir tanesi, fosil kökenli yakıtlardır. Bu yakıtların yakılması ile açığa çıkan emisyonlar hava kalitesini önemli derecede bozmakta ve insan sağlığına olumsuz etkilerde bulunmaktadır. Çukurova'ya doğalgazın gelmesiyle hava kalitesinde ciddi bir iyileşme sağlanmıştır." dedi.

ÇAĞRI MERKEZİ YENİLENDİ

Aksa Doğal Gaz'ın soru, talep, şikayet ve önerileri daha hızlı cevaplayabilmek için çağrı merkezini yenilediğini dile getiren Arslan,"Aboneler, Türkiye'nin her yerinden tek bir numarayla Gaz Çağrı Merkezine ulaşabilecek. Aksa Gaz Dağıtım, faaliyetlerini, finansal, operasyonel ve stratejik hedeflerindeki başarısını etkileyebilecek ve gelecekte karşılaşılabilecek her türlü olayı değerlendirerek sürdürmektedir. Şirket, risklerin yönetimini asli işlerin ayrılmaz bir parçası olarak görerek mevcut varlıklarını korumaktadır. Mevcut hedef, risklerin gerçekleşme ihtimalini azaltmak ve bu riskleri en aza indirmektir. Bu amaçla, şirket, yaptığı yatırımların tamamını, öngörülebilir risklere karşı all risk sigorta kapsamında sigortalamaktadır. Abonelerimiz Türkiye'nin her yerinden yapacakları talep ve şikayetlere 44 44 187 nolu çağrı merkezi numarasıyla hizmet verecek. Bu hizmetle Alo 187 Doğal Gaz Acil Hattı'nın acil olmayan aramalara ilişkin yükünü de hafifletmeyi amaçlıyor." dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler