1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Aksa Hatay’da gezgin şubelerle hizmete başladı

Aksa Hatay’da gezgin şubelerle hizmete başladı

Aksa Doğalgaz, depremin vurduğu Hatay’da abonelik işlemlerinin kolaylıkla yapılabilmesini sağlayan ve belirli bir çizelge doğrultusunda sürekli hareket eden gezgin şubelerini devreye soktu.

Aksa Hatay’da gezgin şubelerle hizmete başladı

Enerji Günlüğü - Aksa Doğalgaz, Hatay’da sabit Dörtyol ve Reyhanlı ofislerimiz ile Antakya, İskenderun, Hassa ve Kırıkhan ilçelerimize rotasyonlu olarak hizmet veren iki adet gezgin şubesi ile hizmet veriyor. 

Türkiye’nin en büyük özel doğal gaz dağıtım şirketi Aksa Doğalgaz, yaşanan depremlerden sonra Hatay’da sürdürdükleri çalışmalara ilişkin bilgiler verdi. 

Konuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Aksa Çukurova Doğalgaz Hatay Bölge Müdürü Serhat Kasapoğlu, kentte hizmeti aksatmamak için depremin ilk dakikalarından itibaren acil durum teyakkuzuna geçerek başladıkları çalışmalara zorlu koşullara rağmen devam ettiklerini söyledi. Kasapoğlu, “Şu an itibarıyla ilimizde 167 bin 827 adet abonemize hizmet sağlayan 9 şehir giriş ve 43 bölge istasyonumuz bulunuyor. 156 kilometrelik çelik hat, 1.232 kilometrelik polietilen hat, 462 kilometrelik servis hattımızla birlikte 39 bin 588 binadan oluşan ve 1850 kilometreye ulaşan doğal gaz dağıtım şebekemizde gerekli kontrolleri anlık olarak gerçekleştiriyoruz. Abonelerimize her koşul ve durumda kesintisiz hizmet sağlarken ana hedeflerimizden biri daima ulaşılabilir olmak. Vatandaşlarımızın aboneliklerine dair talep ve ihtiyaçlarını daha hızlı karşılayabilmek için online işlemler kanalımızın yanı sıra mobil şubelerimizle eksiksiz hizmet sağlarken saha çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Şu anda bölgemizde sabit Dörtyol ve Reyhanlı ofislerimiz ile Antakya, İskenderun, Hassa ve Kırıkhan ilçelerimize rotasyonlu olarak hizmet veren iki adet gezgin şubemiz bulunuyor. Tüm abonelik işlemlerinin kolaylıkla yapılabildiği gezgin şubelerimiz, her abonemize ulaşabilmemiz için belirli bir çizelge doğrultusunda sürekli hareket ediyor, vatandaşlar gezgin şubelerimizin güncel konum bilgisine aksadogalgaz.com.tr’den ulaşabiliyor” diye konuştu.

ÜST DÜZEY GÜVENLİ SİSTEMLERİ DEVREDE 

Kasapoğlu ayrıca, Sevkiyat Kontrol Merkezi sayesinde kriz merkezlerinde ve tüm mobil cihazlarında şebekeyi anlık olarak izlediklerini, alarm sistemiyle kritik göstergeleri takip ederek en hızlı şekilde müdahale ettiklerini de kaydetti. 

Önceki ve Sonraki Haberler