1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Aksa Jeneratör 152 basamak yükseldi

Aksa Jeneratör 152 basamak yükseldi

Enerji Günlüğü - Aksa Jeneratör, Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesi'nde 152 basamak birden yükselerek, 193'üncü sıraya yerleşti.İstanbul...

Aksa Jeneratör 152 basamak yükseldi

Enerji Günlüğü - Aksa Jeneratör, Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesi'nde 152 basamak birden yükselerek, 193'üncü sıraya yerleşti.

İstanbul Sanayi Odası (İSO), Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2014 yılı araştırmasının sonuçlarını açıkladı. Türkiye'nin önde gelen jeneratör üreticisi Aksa Jeneratör, İSO 500 sıralamasında bir önceki yıla göre en hızlı yükselen firmalar arasında yer aldı. Aksa, İSO 500 listesinde 152 basamak birden yükselerek 193. sıraya yerleşti.

Aksa Jeneratör yetkilileri, şirketin istikrarlı yükselişinde insan kaynaklarına verdiği değerin büyük rolü bulunduğunu ifade etti. Yetkililer, ortalama çalışma süresinin 7 yıl ile sektör ortalamalarının çok üzerinde bulunmasını, Şirket'in ekip ruhuna ve insan kaynağına verdiği değeri ortaya koyduğunu vurguladı.

Aksa Jeneratör CEO’su Alper Peker "Dünyada ilk 5 jeneratör üreticisinden biri olarak bu konumumuzu her geçen gün daha da ileriye taşımak için çalışıyoruz. İhracat pazarına hakim olmak için dünya ülkelerine aktif pazarlama yaparak, yeni pazarlarla da ilerliyoruz. Uzun yıllar sektör tecrübemiz ve müşteri memnuniyetine yönelik çalışmalarımızla yatırımlarımıza devam ederek önümüzdeki yıl konumumuzu daha fazla yükseltmek için durmadan çalışacağız" dedi.

İç pazarın yanı sıra 160 ülkeye ihracat yapan Aksa Jeneratör, üretiminin yüzde 50'sini yurt dışına satıyor. Dünyanın önde gelen 5 jeneratör üretici firması arasında gösterilen Aksa Jeneratör’ün hedefi dünyanın ilk 3 jeneratör markasından biri olmak.

Önceki ve Sonraki Haberler