1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Aksa Jeneratör Avrasya Boat Show’da

Aksa Jeneratör Avrasya Boat Show’da

Enerji Günlüğü -Aksa Jeneratör marin jeneratörleri CNR Avrasya Boat Show'da ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.Denizcilik sektörüne ait tüm aksesuarlar...

Aksa Jeneratör Avrasya Boat Show’da

Enerji Günlüğü -Aksa Jeneratör marin jeneratörleri CNR Avrasya Boat Show'da ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Denizcilik sektörüne ait tüm aksesuarlar ve ekipmanların bulunduğu ve 13-21 Şubat tarihlerinde CNR Expo’da gerçekleştirilen CNR Avrasya Boat Show'da Aksa Jeneratör de marin grubu setleri ve portatif jeneratör ürünleriyle yerini aldı.

Aksa Jeneratör, benzinli, dizel ve doğalgazlı jeneratörlerinin yanı sıra 4 ve 1050 arasında kW güce sahip marin jeneratörleriyle denizde de enerji ihtiyacını karşılıyor. Aksa Jeneratör, yıllardır distribütörlüğünü üstlendiği Cummins Onan marka jeneratörlerinin yanı sıra, Amerika marin pazarının en katı emisyon standartları olan EPA Tier 3 seviyesine uygun olan John Deere motorlu Aksa Marin jeneratör modellerini CNR Avrasya Boat Show 2016’da görücüye çıktı.

Geçmişte katıldığı ve önümüzdeki süreçte katılacağı tüm fuarların sektörel anlamda odak noktasına gelebilme özelliklerini ön planda tuttuklarını belirten Aksa Jeneratör Genel Müdürü Alper Peker: ‘‘ Boat Show Fuarı her yıl denizcilik tutkunlarının odak noktası haline geliyor. Aksa Jeneratör için Boat Show Fuarı teknolojik gelişmeleri takip etmek ve yeni ürünleri hedef kitleye tanıtımak açısından önemli. Biz bu yıl CE sertifikasına uygun olarak ürettiğimiz marin jeneratörlerimizi ziyaretçiler ile buluşturduk. Özel ses izolasyon kabini sayesinde gürültü kirliliğini önleyen, düşük yakıt tüketimi ve emisyon değerleri ile buluşturduğumuz marin jeneratörler kullanıcılara duyarlı bir yolculuk imkanı sunuyor ’’dedi.

CE sertifikasına uygun olarak üretilen Aksa Jeneratörler, özel ses izolasyon kabini sayesinde hem gürültü kirliliğini önlüyor hem de düşük yakıt tüketimi ve emisyon değerleriyle çevreye duyarlı bir yolculuk imkânı sunuyor.

Önceki ve Sonraki Haberler