1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Aksa Jeneratör enerji verimliliğini anlattı

Aksa Jeneratör enerji verimliliğini anlattı

Enerji Günlüğü - Aksa Jeneratör, EMO Kocaeli Şubesi tarafından düzenlenen “Enerji Verimliliği, Kalitesi Sempozyumu ve Sergisi”nde enerji verimliliğine...

Aksa Jeneratör enerji verimliliğini anlattı

Enerji Günlüğü - Aksa Jeneratör, EMO Kocaeli Şubesi tarafından düzenlenen “Enerji Verimliliği, Kalitesi Sempozyumu ve Sergisi”nde enerji verimliliğine ilişkin Ar-Ge faaliyetlerini anlattı.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Elektrik Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi tarafından düzenlenen “Enerji Verimliliği, Kalitesi Sempozyumu ve Sergisi” 04 - 06 Haziran 2015 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Bu yıl 6.’sı düzenlenen sempozyumda Aksa Jeneratör,enerji verimliliğine ilişkin Ar-Ge faaliyetlerini katılımcılara anlattı.

Sakarya Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen “ Enerji Verimliliği, Kalitesi Sempozyumu ve Sergisi”oda temsilcileri, akademisyenler, kurum ve kuruluş temsilcileri ile ileri teknoloji üreticilerini bir araya getirdi. Sempozyumda, akademik çalışmaların yanı sıra endüstride yapılan enerji verimliliği ve kalitesi ile ilgili bilgiler paylaşıldı. Aksa Jeneratör, enerji verimliliğine katkı sağlayan ürünlerini ve enerji ile ilgili çözümlerini katılımcılarla paylaştı.

Önceki ve Sonraki Haberler