1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Aksa Jeneratör, İran pazarında

Aksa Jeneratör, İran pazarında

Enerji Günlüğü - Aksa Jeneratör, İran’ın başkenti Tahran'da yeni ofisini açtı.Birleşik Arap Emirlikleri, Rusya, İngiltere, Dubai, Çin, Cezayir, ABD,...

Aksa Jeneratör, İran pazarında

Enerji Günlüğü - Aksa Jeneratör, İran’ın başkenti Tahran'da yeni ofisini açtı.

Birleşik Arap Emirlikleri, Rusya, İngiltere, Dubai, Çin, Cezayir, ABD, Singapur, Irak, Kazakistan, Gana ve Güney Afrika’da satış ofisleri bulunan Aksa, yeni ofisini İran’da açtı. 

Satış operasyonunun son halkası için İran’ın Tahran kentini seçen Aksa Jeneratör, ürünleriyle bölgede kesintisiz enerji sağlayacak.

Dış pazarda büyümenin hedeflerinin başında geldiğini belirten Aksa Jeneratör CEO’su Alper Peker; “İran ciddi bir pazar. Ekonomide hızlı büyüme kaydetmeye başladı ve bu durum İran’ı yatırımcıların ilgi odağı haline getiriyor. Aksa Jeneratör olarak biz de enerji piyasasında dünya dinamiklerini yakından takip ediyor ve yatırımlarımıza bu düzlemde devam ediyoruz. Hedeflerimiz arasında pazar payımızı arttırarak Türkiye ve global pazarda çift haneli rakamlarda büyümeyi öngörüyoruz. 2016’da ihracat gerçekleştirdiğimiz ülke sayısını artırmak ve Aksa’yı farklı ülkelere de duyurmak en büyük hedefimiz. Bu hedef doğrultusunda 2016 yılında özellikle Hindistan ve Afrika ülkelerine yatırım yaparak büyümemizi sürdüreceğiz” dedi.

Aksa Jeneratör, geçtiğimiz yıl İran’da 15. Uluslararası Elektrik Sergisi Fuarı’na da katılarak bölgedeki fırsatları değerlendirme fırsatı yakalamıştı.

Önceki ve Sonraki Haberler