1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Aksa’dan Ağrı ekonomisine 250 milyon TL’lik “gaz”

Aksa’dan Ağrı ekonomisine 250 milyon TL’lik “gaz”

Enerji Günlüğü - Aksa Doğalgaz CEO’su Yaşar Arslan, halen 24 il ve 106 ilçede yaptıkları gibi, ihalesini kazandıkları Ağrı ve Doğubeyazıt’a da...

Aksa’dan Ağrı ekonomisine 250 milyon TL’lik “gaz”

Enerji Günlüğü - Aksa Doğalgaz CEO’su Yaşar Arslan, halen 24 il ve 106 ilçede yaptıkları gibi, ihalesini kazandıkları Ağrı ve Doğubeyazıt’a da güvenli ve kaliteli hizmet götüreceklerini söyledi. Arslan, bölge ekonomisine 5 yılda 250 milyon TL’lik katkı sağlayacaklarını belirtti. 

Ağrı ve Doğubeyazıt doğalgaz dağıtımı ihalesini kazanan Aksa Doğalgaz’ın CEO’su Yaşar Arslan, ihale sonrası bir değerlendirme yaptı. Arslan, Ağrı il merkeziyle Doğubayazıt ilçesini kapsayan ihalenin EPDK’nın düzenlediği ilk TL bazlı doğalgaz dağıtım ihalesi olduğunu hatırlattı. 

EN İYİ HİZMET KALİTESİ

Aksa Doğalgaz’ın Türkiye genelinde 24 il, 106 ilçe ve beldede doğal gaz dağıtımı gerçekleştirdiğini kaydeden Yaşar Arslan, “Türkiye’nin dört bir yanında doğal gaz hizmeti veriyoruz. Hizmet verdiğimiz bölgelerin tümünde uzman kadrolarımız ve yatırım azmimizle ülkemizin, vatandaşımızın doğal gaz hizmetinden en iyi hizmet kalitesiyle yararlanması için çalışıyoruz” dedi. 

TECRÜBEMİZ AVANTAJDIR

Şimdiye kadar yaptıkları hizmetleri, Ağrı ve Doğubeyazıt ihalesi kapsamında hizmet verecekleri bölgelerdeki hizmet kalitesi için bir teminat olarak nitelendiren Yaşar Arslan “Bu alanda özel bir uzmanlığımız bulunması da naçizane Ağrı ve Doğubeyazıt bölgemiz için mutlaka önemli bir avantaj olacaktır” diye konuştu. 

NEFES ALINABİLİR ŞEHİR

Doğal gazın yaygınlaşması için ülke genelinde faaliyetlerini azimle sürdürdüklerini kaydeden Yaşar Arslan şöyle dedi: 

“Aksa Doğalgaz, daha nefes alınabilir şehirler için faaliyette bulunduğu tüm bölgelerde yatırımlarını hızla tamamlayarak gerek müşterilerine bu hizmeti hemen ulaştırmayı ve gerekse de şehirlerimizin havasının tertemiz olmasını amaçlıyor.” 

5 YILDA 100 MİLYON TL

Aksa Doğalgaz CEO’su Yaşar Arslan, Ağrı ili ve Doğubeyazıt ilçesinde gelcek beş yılda 100 milyon TL yatırım yapmayı planladıklarını açıkladı. Arslan, “Bu yatırımlar neticesinde, Ağrı ve Doğubeyazıt’ta doğrudan ve dolaylı olarak 250 Milyon TL’lik bir ekonomik büyüklük oluşacak. İstihdama, bölgeye ve ülke ekonomisine katkıda bulunacak olmaktan mutluluk duyuyoruz” ifadelerini kullandı. 

Ağrı'ya doğal gazı Aksa dağıtacak

 

Önceki ve Sonraki Haberler