1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Aksa`dan merdiven altı jeneratör uyarısı

Aksa`dan merdiven altı jeneratör uyarısı

Enerji Günlüğü - Aksa Jeneratör’ün CEO’su Alper Peker tüketicileri merdiven altı jeneratörlere karşı dikkatli olmaya çağırdı.Türkiye jeneratör...

Aksa`dan merdiven altı jeneratör uyarısı

Enerji Günlüğü - Aksa Jeneratör’ün CEO’su Alper Peker tüketicileri merdiven altı jeneratörlere karşı dikkatli olmaya çağırdı.

Türkiye jeneratör sektöründeki payı 150 milyon dolar civarında olan Aksa Jeneratör’ün CEO’su Alper Peker, tüketicileri merdiven altında üretilen jeneratörlere karşı uyararak “Elektriksiz kalmamak ve yaşadığınız arızalarda servis hizmeti alabilmek için ucuz diye tercih edilen merdiven altı kalitesiz jeneratörlerden uzak durun” dedi.

Aksa Jeneratör CEO’su Alper Peker elektrik kesintilerinde jeneratörlerin anında devreye girmesi için bakım ve satış sonrası hizmetin önemli olduğunun altını çiziyor. Alper Peker “Bir jeneratörden beklenilen, elektrik kesintilerinde kısa sürede sorunsuz bir şekilde devreye girmesidir. Belirli periyodlarla bakım yapılmazsa elektrik kesintileri anında devreye girmeyen jeneratörler yüzünden ciddi teknik sorunlar yaşanabilir” diyor.

SERVİS HİZMETİ VERİLMİYOR

Türkiye’de merdiven altı olarak tabir edilen jeneratör üreten yerlerin sayısının fazla olduğunu olduğunu belirten Alper Peker “Jeneratörde merdiven altı üretim yapanların genel olarak servis hizmeti bulunmamakta. Arıza ile karşı karşıya kalındığında çözüm üretecek bir ekipleri mevcut değil. Çoğu merdiven altı jeneratörcü bugün jeneratör satarken yarın klima satabiliyor. Aksa Jeneratör olarak her ilde satıştan, satış sonrası hizmete kadar müşterilerimizin her türlü ihtiyacına cevap verme imkanına sahibiz. Müşterilerimizin bizlerden temin ettikleri 30 yıllık ürünlerin bile yedek parçasını bile temin etmeleri mümkün” olduğu bilgisini paylaşıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler