1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Aksa'dan mobil aydınlatma kuleleri

Aksa'dan mobil aydınlatma kuleleri

Enerji Günlüğü – Aksa Jeneratör, şantiyeler, sivil savunma hizmetleri, konser ve diğer etkinlikler ile gece yapılan kurulum işlemlerinde aydınlatma için...

Aksa'dan mobil aydınlatma kuleleri

Enerji Günlüğü – Aksa Jeneratör, şantiyeler, sivil savunma hizmetleri, konser ve diğer etkinlikler ile gece yapılan kurulum işlemlerinde aydınlatma için mobil aydınlatma kuleleri geliştirdi.

Saha aydınlatma ihtiyaçlarına hızlı cevap verebilen jeneratörlü aydınlatma kuleleri, mobil olma özelliği ile kullanıcılarına kolaylık sağlıyor. Aksa Jeneratör farklı güçlerde sunduğu aydınlatma kuleleri ile şantiyeler, sivil savunma hizmetleri, konser ve diğer etkinlikler ile gece yapılan kurulum işlemlerinde pratik ve etkin bir aydınlatma kaynağı oluyor.

KOŞULLARA UYGUN SESSİZ VE GÜÇLÜ IŞIKLANDIRMA

Aksa aydınlatma kuleleri, 12 saate kadar çalışma kapsiteli yakıt tankına sahip. Yağışa ve rutubete karşı koruyucu cam ve sessiz kabin özelliği sayesinde hem kapalı hem de açık alanlarda rahat bir kullanım vadediyor.

Aksa aydınlatma kuleleri, çift vinç sistemi ile 7 metre yüksekliğe ulaşabiliyor, kulelerin üzerinde bulunan lambalar ise ihtiyaca göre tek olarak da çalışabiliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler