1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Aksaray Hürriyet Mahallesi doğalgaza kavuşuyor

Aksaray Hürriyet Mahallesi doğalgaza kavuşuyor

Enerya, Aksaray iline bağlı Hürriyet Mahallesi’nde uzun zamandır beklenen doğalgaz hattının kurulum çalışmalarına başladı. 

Aksaray Hürriyet Mahallesi doğalgaza kavuşuyor

Enerji Günlüğü - Enerya, Aksaray iline bağlı Hürriyet Mahallesi’nde uzun zamandır beklenen doğalgaz hattının kurulum çalışmalarına başladı. 

Enerya Aksaray Doğalgaz Dağıtım AŞ, Aksaray Merkez’e bağlı Hürriyet Mahallesi’nde vatandaşların uzun süredir beklediği doğalgaz hattının kurulum çalışmalarını başlattı. Çalışmaların 2020 yılı içinde tamamlanması planlanıyor. 

Çalışmaların başlaması dolayısıyla düzenlenen temel atma töreninde konuşan Enerya Aksaray Doğal Gaz Dağıtım AŞ İşletme Müdürü Taylan Ağca, 2020 yılının ilkbaharında Hürriyet Mahallesi’ni doğal gaza kavuşturacaklarını söyledi ve şunları ekledi, “Bir yıldır belediye başkanımızla yoğun bir çalışma içindeyiz. Öncelikle 2020 yılının ilkbaharında Hürriyet Mahallesi’ni doğal gaza kavuşturacağız. Enerya olarak her zaman halkımıza nasıl daha iyi bir hizmet götürürüz diye düşünüyoruz, bunun için çalışıyoruz. Doğal gazın konforunun tüm Aksaraylılara ulaşmasını istiyoruz. Çünkü doğal gaz demek temiz hava, ısınmada konfor ve evin bütçesine katkı demektir”. 

Temel atma töreninden sonra Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer ve Taylan Ağca, yapım çalışmalarının devam ettiği sokaklarda çalışmaları kontrol ederek çalışanlardan bilgi aldı.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler